COLUMN OP VERZOEK

Heb je een column nodig bijvoorbeeld voor een periodiek blad of een column voor je website? Dan bied ik misschien wel uitkomst. De onderwerpen mogen heel divers zijn. Dus mail me gewoon en ik verzorg je Column op Verzoek.

Column op verzoek

Columns zijn erg populair. Het is scherpe, uitdagende proza die de lezer raakt. Een column is de meest zichtbare, alledaagse vorm van literatuur. Je vindt ze in kranten, brochures en tijdschriften, maar ook op het internet. Veel bedrijven maken tegenwoordig vaak gebruik van een column.  Ook op mijn Blog kun je columns lezen. Qua onderwerp zeer divers van aard.

column op verzoek

Columns leuk om te lezen

Columns zijn leuk en gemakkelijk te lezen. Ze boeien van begin tot eind. Ze zijn niet alleen kritisch, maar bevatten ook de nodige humor. Of het nu gaat om maatschappelijke problemen, bijzondere gebeurtenissen of hele alledaagse dingen. In een column kun je je betrokkenheid laten zien.
Ik houd ervan om kritisch te zijn met de nodige humor. Zelf neem ik liever ‘geen blad voor de mond’.
Dus verzorg ik graag een column op verzoek.  Ik schrijf ze met plezier en ben de vaste columnist van het magazine “Kompassie” van het CPOV te Veenendaal.
Tussen 1993 en 2011 was ik coördinator van de kernredactie van het PCO (onderwijsvakbond), later OCNV en schreef ik tevens elke maand twee columns in het weekblad van de onderwijsvakbond.

column op verzoek

Graag ontvang ik reacties, vragen en hopelijk je opdracht.
Vast bedankt voor je reactie.

“IWRITE4YOU”

Peter van Heiningen ©2015

Share Button
Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *