IWRITE4YOU

Zit jij te zweten op een gedicht? Heeft iemand jou aangewezen je collega toe te spreken, maar sla je dicht? Of duurt het bedenken ervan soms weken?  Dan kan ik wat voor je doen. Mail me en ik maak een gedicht, of een column, of korte toespraak. Gedicht op verzoek, gewoon even mailen.

Gedicht op verzoek

Hierbij bied Ik de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Gedicht op verzoek te schrijven. Heb je voor een speciale gelegenheid of persoon, een gedicht nodig, of een haiku, kyoka, tanka, of column, of een stuk proza?
Graag schrijf ik dan een gedicht op verzoek. Aan de hand van de aangeleverde informatie schrijf ik een concept en stuur dat terug ter beoordeling of goedkeuring. Na je reactie schrijf ik het definitieve gedicht. Voor meer informatie verwijs ik naar de Trefwoordenlijst.

Stuur een mail naar onderstaand mailadres en je ontvangt een reactie.

gedicht op verzoek www.petervanheiningen.nl

De werkwijze van gedicht op verzoek:

  • stuur een mail met het gevraagde (b.v. Gedicht op verzoek);
  • je ontvangt een mail van mij (met trefwoordenlijst) waarin wat meer informatie gevraagd wordt;
  • na ontvangst van deze informatie ontvang je via de mail een ‘concept’ gedicht;
  • als je tevreden bent, ontvang je na betaling op onderstaand rekeningnummer het hele en eventueel bijgewerkte gedicht op verzoek;
  • ik vraag een (kleine) vergoeding afhankelijk van de lengte van het gedicht of artikel/column (dit is mede afhankelijk van de tijd die ik er voor nodig heb);
  • op mijn werk rust copyright.

De vorm van de gedichten kan divers zijn: een rondeel, sonnet, snelsonnet, triolet, limerick, kwatrijn en dergelijke. Gedicht op verzoek een dienst van peter van heiningen.

Maar misschien heb je een column nodig voor je verenigingsblad? Ook deze kan ik op verzoek schrijven. Hiervoor is wel wat meer informatie nodig.

Kijk voor voorbeelden op de gedichten – of gebedenpagina.
Voor columns op de blogpagina.

I WRITE 4 YOU

Voorbeeldgedichten van ‘Gedicht op verzoek’  bij een bijzondere gebeurtenis op de pagina ‘Referenties‘.

Peter van Heiningen (mail: info@petervanheiningen.nl met vermelding Gedicht op verzoek )

© Peter van Heiningen

Share Button
Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *